ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ: Dilaz Hellas Dilaz Hellas :GREEK ANTHEM

Κυριακή 8 Ιουλίου 2007

ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ DILAZ HELLAS BLOG

Το Blog DILAZ HELLAS δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί άρθρα, δημοσιεύσεις και φωτογραφικό υλικό που θα έχουν σαν κεντρικό θέμα την ΑΓΑΠΗ για την ΗΠΕΙΡΟ, την ΕΛΛΑΔΑ την ιστορία αυτών και κάθε νέα εξέλιξη που αφορά των τόπο μας και την πατρίδα μας.

Ο επισκέπτης και χρήστης του Blog, DILAZ HELLAS αποδέχεται ότι σε κάθε επίσκεψη ή χρήση θα εφαρμόζει και θα δεσμεύεται από τους Όρους Χρήσης, όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω. Η χρήση του Blog DILAZ HELLAS συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.

Απαγορεύεται η χρήση του Blog DILAZ HELLAS που αντίκειται με οποιονδήποτε τρόπο στο Νόμο. Δηλαδή κάθε παράνομη συμπεριφορά που παραβιάζει την ιδιωτική ζωή, η μετάδοση άσεμνου ή προσβλητικού περιεχομένου, η μετάδοση υλικού που περιέχει ιούς κ.α..

To Blog DILAZ HELLAS δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες άλλων web sites, στα οποία παραπέμπει μέσω δεσμών (links), ούτε εγγυάται για τη διαθεσιμότητά τους. Η παραπομπή σε άλλα web sites παρέχεται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση του επισκέπτη.

Το περιεχόμενο των άρθρων του Blog DILAZ HELLAS αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε συγγραφέα ή αρθρογράφου και όχι του ίδιου του δημιουργού του Blog DILAZ HELLAS. Επίσης ο δημιουργός του Blog DILAZ HELLAS δεν συμμερίζεται και δεν τάσσεται υπέρ κάθε δημοσίευσης άρθρου.

Ο επισκέπτης και χρήστης χρησιμοποιεί το Blog DILAZ HELLAS με δική του ευθύνη. Όμως ο δημιουργός του Blog αυτού έχει κάθε δικαίωμα να λογοκρίνει το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων αν αυτές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την καλή λειτουργία του Blog αυτού.

01. Όλες οι δημοσιεύσεις στο Blog DILAZ HELLAS, άρθρα και σχόλια θα είναι γραμμένα στα Νέα Ελληνικά.

02. Δεν θα δημοσιεύονται άρθρα ή σχόλια που θα είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish).

03. Δεν θα δημοσιεύονται άρθρα, σχόλια ή φωτογραφικό υλικό που περιέχουν άσεμνο ή προσβλητικό περιεχόμενο.

04. Δεν θα δημοσιεύονται άρθρα, σχόλια ή φωτογραφικό υλικό που θα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία άλλων συγγραφέων (Βάση του Νόμου 2121/1993 περί Πνευματικής ιδιοκτησίας).

05. Δεν θα δημοσιεύονται άρθρα, σχόλια ή φωτογραφικό υλικό που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια άλλων χρηστών - επισκεπτών του Blog DILAZ HELLAS.

06. Δεν θα δημοσιεύονται άρθρα, σχόλια ή φωτογραφικό υλικό στο Blog DILAZ HELLAS που θα είναι ανώνυμα, και δεν θα φέρουν την υπογραφή του δημιουργού τους.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφορά την ανταλλαγή των πληροφοριών με εμάς.